Gaat mijn verhuizing wel of niet door met het Coronavirus?

Het jaar 2020 is een gekke tijd. Het Coronavirus grijpt zich om zich heen krijgen wij vanuit de overheid te horen. Veel bedrijven zijn gesloten en werken de werknemers vanuit huis. Echter, hoe zit dit dan met de verhuizing die je het gepland?

Verhuizingen gaan gelukkig gewoon door. Uiteraard wel met voorwaarde van goede gezondheid en een aantal aanvullende maatregelen.

Verhuizen met goede gezondheid

Heb je geen tekenen van Corona of andere griepverschijnselen, dan voeren wij de verhuizing gewoon voor je uit. Uiteraard geldt dit ook voor onze eigen verhuizers, want ook binnen ons bedrijf volgen we de regels van het RIVM op.

Aanvullende maatregelen voor de verhuizing

Geen handen schudden

Voor de veiligheid van ons beiden, schudden wij geen handen meer. Dit doen wij dus niet uit onbeleefdheid! Ook gaan wij met extra zorg en aandacht om met jouw spullen om zoveel mogelijk verspreiding van het virus tegen te gaan.

Regelmatig handen wassen

De richtlijnen van het RIVM schrijft dat we regelmatig de handen moeten wassen. Wij vragen dan ook onze klanten om de verhuizers de mogelijkheid te bieden hun handen te wassen. Van het verhuizen krijg je tenslotte vieze handen van en we willen graag dat iedereen gezond blijft!
Geen zeep meer? Geen probleem, onze verhuizers nemen deze zelf mee.

Hulp is fijn, maar nu even niet

Al onze verhuizers van Allround Movers hebben een opleiding gehad. Ze weten precies wat ze doen en hoe ze het moeten doen. Alles is goed afgestemd en weten de verhuizers hoe ze de verhuizing zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Wij weten dan ook al te graag dat je ons zou willen helpen, maar in dit coronatijdperk hebben wij dat liever niet. We willen namelijk voorkoen dat we per ongeluk tegen elkaar opbotsen. Wel zou je ons kunnen helpen door vanaf gepaste afstand instructies te geven.

Taxatiebezoek voor vrijblijvende offerte

Nog geen verhuizing gepland, maar wel binnenkort verhuizen. Dan is het nog steeds mogelijk om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak te komen op locatie. De maatregelen die hiervoor gelden zijn als bij de verhuizing.

Heeft u nog geen verhuizing gepland, maar gaat u binnenkort wel verhuizen? Dan kunt u nog steeds een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. We nemen na uw aanvraag telefonisch contact met u op om een afspraak te maken en komen dan bij u langs. Hiervoor gelden dezelfde maatregelen als bij de verhuizing: de verhuisadviseur schudt u geen hand, houdt gepaste afstand en wast graag zijn handen bij u thuis.


© 2020 Allround Movers